Home » Inbraken in Nederland

INBRAKEN IN NEDERLAND

In Nederland wordt er jaarlijks ruim 80.000 ingebroken.

Het komt steeds dichterbij of u nu in de stad woont of in een dorp, u hoort, leest het via de media. Inbrekers slapen niet, zij hebben de industrie gebieden verlaten omdat deze goed beveiligd zijn en zoeken nu makkelijke prooien zoals woningen, winkels schuren/loodsen en kleine bedrijven. Veelal zijn deze niet of slecht beveilgd en zijn een makkelijke prooi voor inbrekers en andere criminelen.

Wist u dat als er een inbraak plaats heeft gevonden in een wijk dat de kans dat er weer in dezelfde wijk wordt ingebroken met 500 % verhoogd wordt, de inbrekers weten nu de weg en de zwakke plekken in de wijk en woningen.

 

Onveilig

Het feit dat een onbekende in uw woning / pand is geweest geeft een onveilig gevoel. Veiligheid begint met voorkomen, laat ze weten dat uw huis goed beveiligd is. Begin zelf met alle ramen en deuren goed af te sluiten het liefst met met Politie Keurmerk sloten.

 

Veilig

Wij van Beveilig uw Huis willen u graag informeren over het unieke AIRFLOW Alarm systeem. Wij hebben diverse lokale specialisten die u vrijblijvend zonder enige verplichting een demonstratie van dit nieuwe alarm systeem willen geven. Via het Contactformulier kunt meer informatie of een antwoord op uw vragen ontvangen. Een afspraak kunt u ook plannen via het dit formulier of bel naar 0113-213906